follow Catalog firme » Echipamente » Prelucrarea metalului » Prelucrari mecanice » Judetul DOLJ
  home     Prelucrari mecanice   Judetul DOLJ

Prelucrari mecanice Dolj

Obtineti cel mai bun pret pentru prelucrari mecanice completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
prelucrari mecanice dolj, prelucrari mecanice, prelucrari mecanice craiova (Craiova, DOLJ)
Reparatii motoare si generatoare electrice 1 kw - 100 mw, reparatii transformatoare cu puteri pana la 2500 kva. statie baker configutatie completa pentru diagnosticarea si testarea ( la sediul beneficiarilor) de: motoare electrice, statoare bobinate, rotoare bobinate si in scurtcircuit, sarcina de antrenare, surse de tensiune. avem capabilitatea tehnica de a asigura repararea, electric si mecanic, a oricarui tip de motor sau..
0742 *** ***Click aici!
prelucrari mecanice craiova, prelucrari mecanice dolj, prelucrari mecanice (Craiova, DOLJ)
Profilul firmei este de prelucrari mecanice si executia de repere la tema clientului. prelucrari mecanice prin aschiere. executam piese dupa desen sau model prelucrate prin aschiere (strunjire, frezare, filetare, gaurire, alezare, rectificare), proiectam si executam, matrite cochile si modele de turnare...
0251 *** ***Click aici!
prelucrari mecanice dolj, prelucrari mecanice craiova, prelucrari mecanice (CARCEA, DOLJ)
Este o firma cu experienta in domeniu de prelucrari prin aschiere care proiecteaza si executa: piese dupa desen sau model prelucrate prin aschiere (frezare, strunjire, filetare, gaurire), piese unicat,serie, , dispozitive, matrite etc...
0740 *** ***Click aici!
prelucrari mecanice, prelucrari mecanice craiova (Craiova, DOLJ)
Sc rezistent prodcom srl este o intreprindere mica de productie, care are ca obiect de activitate productie de mase plastice, produse din cauciuc, prelucrari mecanice si multe altele. firma lucreaza foarte mult pe comenzi. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0351 *** ***Click aici!
prelucrari mecanice (GHERCESTI, DOLJ)
Nextrom a previzionat ca in orice domeniu, viitorul impune inovatii si este necesara dezvoltarea unor proiecte care sa respecte acest trend de a oferi produse performante, cu calitati unice, care nu doar raspund unei cereri existente, ci creaza dorinta de a avea mai mult. Privind lucrurile in aceasta maniera, s-a reusit realizarea unor produse care se adapteaza ritmului cresterii exigentelor utilizatorilor nostri si redau..
0251 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie